Våra exjobbare och Arc bjöd på Varieté

En mingelkväll i gott sällskap

Förra veckan ställde vi till med Varieté på Malmökontoret, i rampljuset stod våra exjobbare och våra kollegor i Arc. Med oss på rundan hade vi ett gäng inbjudna studenter från LTH. Gäster och Tactelare mixades i smågrupper och minglade mellan stationerna där värdarna delade med sig av sina arbeten, erfarenheter, utmaningar och bjöd in till frågor och diskussion.  

Lucas och Nils presenterade sina tre olika innovativa lösningar för att kunna skicka data till flygplan där passagerare kan få liveuppdateringar baserat på planets koordinater.

Amanda och Linnéa visade upp sitt imponerande och gedigna designarbete för att ta fram ett användarvänligt multiplayerspel för flygresenärer.

Hos Axel och Johannes bjöds det på tema Mexico när vi fick spela deras fullt fungerande multiplayerspel som de har skapat från scratch med design, kod och hosting-lösning.

Även Christian och Arvid bjöd på tävling när vi fick prova deras multiplayerspel där flygpassagerare interagerar med varandra genom att använda sin egen mobil i kombination med planets bildskärmar i taket.

Då flera av exjobbarna hade skapat något som skulle kunna integreras med vår 3D-kartlösning Arc hade även våra kollegor Emma och Jonas en station där de presenterade just produkten Arc och det allra senaste som hänt i projektet.

Från början till slut var det härlig stämning på kontoret och det var så roligt att höra sorlet som spred sig i våra lokaler från det mixade havet av Tactelare och studenter, alla inne i livliga samtal. Tack till alla som var med och gjorde vår Varieté till en riktigt lyckad kväll!

Är du student och intresserad av att skriva ditt exjobb hos oss? Ta kontakt med Gabriella eller Louise via mail.