Nästan allt om vår kvalitetstid tillsammans

Gör oss sällskap. Här möts utvecklare, designer och projektledare som delar ett genuint intresse för den digitala världen. Som stormtrivs tillsammans. Och som förstår att kvalitetstid i digitala relationer växer fram ur förståelse för människors behov.

Det är lätt att vara modig när folk är snälla

När du är bekväm med kollegorna och stämningen, vågar du mer. Vi vill att du ska våga kasta ur dig en ny idé och testa ny teknik. Det blir både roligare och mycket bättre så. Därför ser vi till att du är i gott sällskap. Bland ödmjuka experter, som trivs tillsammans.

Det som funkar för dig, funkar för oss.

Vi tror att du trivs och jobbar som bäst när du får göra det som du är bäst på. Och med den teknik och mjukvara du själv valt. Det är ju du som är experten.

Oliktänkare arbetar bäst tillsammans.

Vi jobbar agilt i tvärfunktionella team med designer, utvecklare och projektledare. Oftast från våra kontor, men ibland arbetar vi även med projekt hos våra kunder.

Lite extra av det mesta

Vi tror att vår tid på jobbet blir ännu bättre om du är lite mättare, friare, friskare och mer ledig. Och att vi alla får lite miljöombyte ibland. Därför har vi guldkantat vardagen med några extra förmåner.

  • 5000 kr friskvårdsbidrag
  • Flextid
  • 30 dagars semester
  • Frukost varje dag
  • Årlig konferensresa
  • Gratis mensskydd

Tokyo

Mars 2017

Våra projekt tar oss över hela världen.

Vi jobbar med kunder från alla kontinenter utom Antarktis. Och med en variation av projekt, från globala till småskaliga, inom många olika branscher.

Åse

UX Designer

"Flextid hjälper mig att fokusera, att kunna fokusera på en sak i taget och utföra den på bästa sätt. Både i mitt arbete och privat."

Sören

Head of Innovation

“Projekten är roliga och utmanande med möjlighet för att tänka i nya banor - det stimulerar.”

Emelie

Utvecklare

“Om du vill utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du känner dig trygg och uppskattad ska du söka dig till Tactel.”

Fredrik

Utvecklare

“Det bästa är den sköna stämningen och att få jobba med intressanta projekt mot både svenska och internationella kunder.”

Patrik

Utvecklare

"Fritt tänkande i arbetet och intressanta uppgifter. Och ganska fria arbetstider ger möjlighet att göra ärenden."

Låter det intressant?