Vi hängde på världens största flygmässa

AIX i Hamburg 2022

Efter två års väntan var det äntligen dags för AIX i Hamburg – världens största flygmässa inom flygplansinteriör. Från Tactel hade vi flera kollegor på plats. I Panasonic Avionics monter kunde besökarna bland annat hänga med Lisa, Scrum Master i Arc, som visade det allra senaste som skett med produkten. I samma monter fick Emma, UX-designer i Arc, se sin design visas upp och locka till sig nyfikna ögon:

“Att få möjlighet att åka på mässan gav verkligen en bättre förståelse för branschen. En av höjdpunkterna var när jag fick vara med när vi hade kundbesök i montern. Då fick jag se hur Arc presenterades och höra kundens frågor och åsikter. Det var verkligen kul att kunna stå där och säga “jag är med i teamet som skapat denna produkt”, berättar Emma.

Även Lina, Gabriella, Christoffer och Nellie från vårt Designteam minglade runt bland montrarna där de både fick se sin egen design visas upp och inspireras av andras:

”Det var roligt att få besöka AIX och se det som jag jobbat med presenteras för och användas av folk i branschen. Vi är många som har jobbat stenhårt under våren för att kunna visa upp Modular Interactive på bästa sätt, och resultatet blev riktigt bra! Dagarna i Hamburg bidrog till att jag har fått ännu bättre förståelse för branschen, men de bjöd även på många skratt och en möjlighet att lära känna sina kollegor från Malmö, Umeå och Panasonic bättre” berättar Lina, UI/UX-designer.

Våra vänner på Panasonic Avionics bjöd på häftiga nyheter redan dag 1 när de lanserade Astrova – en supertunn bildskärm som är den första i branschen som använder OLED-teknik och den första som erbjuder 67W snabbladdning av passagerarens medhavda telefon eller dator.

Det blev intensiva dagar för våra kollegor som förstås såg till att utforska och njuta av ett vackert, somrigt Hamburg under lediga stunder. Vi lämnade AIX nöjda och stolta, och tog med oss massor av spännande insikter hem.

Vi ses i Hamburg nästa år igen!