Från första skiss och kodrad till komplett IFE – extra allt

Japanska ANAs nya kabinsystem för underhållning, service och shopping är lika avancerat som lättanvänt. Vi har utvecklat, byggt och designat det från scratch.

Hundratals timmar trådlös avkoppling i skyn

Flygpassagerare på premiumbolaget Etihad Airways kan nu enkelt streama film, serier, musik och mer på sina egna enheter. Vi på Tactel har designat den trådlösa webbportalen som gör det möjligt.

En miljard tryggade kontakter

Ingen ska behöva oroa sig för en förlorad kontaktlista. Därför har vi byggt Telenors tjänst My Contacts. I tio år har den servat miljontals kunder. Och tjänsten utvecklas fortsatt, med nya lösningar och svar på användarnas behov.

Trigger för mer rörelse i vardagen

Fliplife är apptjänsten som triggar människor att röra på sig. Som partner har Tactel vässat startupbolagets koncept och tagit fram en glad, motiverande design som kopplar data till personliga utmaningar och fysiska belöningar.

Flygkartan som ger dig tillgång till världen

Zooma in städerna där nere under molnen, ta reda på var druvorna i vinet du serverats har växt eller se vart de andra planen runt dig är på väg. Vår nya karttjänst Arc för Panasonic Avionics lyfter flygupplevelsen till en ny nivå. 

En personlig upplevelse bland molnen

MyKrisWorld innebär ett paradigmskifte inom flygindustrins underhållningssystem.

En smidig WiFi-upplevelse

Enklare köp av wi-fi ombord.

Musikhubben för låtskrivare

Att utveckla musikbranschen med en digital lösning.