Vi bjöd studenter på AW

Avslappnat häng i Björkarnas Stad

Förra veckan ställde vi till med After Work på Umeåkontoret. Vi bjöd in studenter från Umeå Universitet som ska skriva sina exjobb med syftet att lära känna varandra och se om det kan vara aktuellt att skriva exjobb tillsammans med oss.

Kvällen inleddes med att Louise, vår People & Culture-Generalist, presenterade Tactel, några av våra projekt och gav exempel på exjobb som tidigare har gjorts.


   

Vår kollega Emelie berättade om resan hon gjort under sina tre år där hon inledde som Androidutvecklare för att sedan arbeta som UX-designer, Scrum Master och idag jobba som Produktägare i ett av våra större flygprojekt.  

William, utvecklare på Umeåkontoret, och som själv skrev sitt exjobb hos oss våren 2022, avslutade presentationen med att dela med sig av sin upplevelse och sitt exjobb, samt gav utrymme för studenterna att ställa sina frågor.

Kvällen fortsatte sedan med Mario Cart, god mat och trevligt umgänge. Tilda, som jobbar extra på Tactel vid sidan om studierna, bjöd på ett skojigt Quiz på Mentimeter och vår VD Jonas demonstrerade några appar i vårt labb. Det minglades friskt mellan våra olika projekt och på kontoret spred sig sorlet från livliga samtal som pågick mellan Tactelare och studenter. Stort tack till alla er som var med och gjorde vår After Work till en riktigt lyckad kväll! 

Är du student och intresserad av att skriva ditt exjobb hos oss? Ansök här, så tar Louise och Gabriella på People & Culture kontakt med dig.