Vamos a Málaga

Tactelfamiljens konferensresa 2022

Som vi har längtat! Efter två års uppehåll kunde vi äntligen samla hela Tactelfamiljen och åka iväg på konferensresa. Resmålet var Costa Del Sols “hjärta” Málaga – en mysig stad i södra Spanien som förenar soldränkta stränder och vackra vyer med storstadspuls och ett rikt konst- och kulturliv. Kort sagt en klockren destination för vår konferensresa.

Málaga bjöd på strålande sol och klarblå himmel under tre fullspäckade dagar av workshopövningar, kompetensutbyte, teambuilding, samarbete och härlig gemenskap.

  

Åse och Emma från Designteamet bjöd på en workshop där vi i smågrupper skulle skapa en digital lösning med syftet att underlätta och öka bekvämligheten för resenärer. Individuell research startade redan på avresedagen då vi alla ombads vara observanta på den egna upplevelsen och de tankar som väcktes under pågående resa till Málaga. Från den individuella researchen kunde man sedan hämta inspiration när det var dags sätta sig i sina smågrupper och börja arbeta. Workshopen avslutades med en vernissage där vi fick mingla runt och ta del av varandras digitala lösningar.

  
  

När vi nu var samlade alla kontor, och dessutom befann oss på en alldeles ypperlig plats för aktivitet och lek, tog vi tillfället i akt och anordnade Tactelkampen 2022 – The Málaga Edition. Skratten ekade över stranden och många nyfikna ögon stannade upp och tittade på när 75 vuxna plockade fram det där ljuvliga barnasinnet och gav 100 % när de ställdes inför utmaningar som att Bygga sandslott, Återskapa en känd filmscen och Ta ett kreativt lagfoto.

   

Självklart fanns det tid för att utforska Málaga och dess varierande utbud av upplevelser. Medan några njöt av lugnet vid stränderna och takpoolen sökte sig andra till Picassomuseet eller valde att utforska stadens sevärdheter och shoppingutbud. Ett annat gäng tog sig upp i bergen och vandrade Caminito del rey, medan andra valde att koppla av på en av de lokala tapasrestaurangerna.

Och tiden, som vi vet, flyger iväg när man har roligt, för plötsligt var det dags att åka tillbaka till Sverige. Det var med många fina minnen och härliga stunder tillsammans som vi återvände tillbaka till kontoren på måndagen. ¡Qué maravilloso viaje!