Varma hälsningar från Bornholm

En gång om året samlas alla medarbetare på Tactel för en gemensam konferensresa – ett utmärkt tillfälle att mötas och umgås – såväl gamla som nya kollegor.

I år lät vi båten styra oss till Solskensön utanför Skånes kust – Bornholm. Och vilken fantastisk plats för en konferensresa! Strålande väder, vita sandstränder och vacker natur omgav oss under tre fullspäckade dagar med kompetensutbyte, teambuildning och härlig gemenskap.

Vi hade bjudit med oss Johan Norén som föreläste om hållbara människor och hur vi ser till att både må bättre och göra ett bättre jobb genom minskad stress. Vi samarbetade över teamgränserna i en workshop med syftet att skapa idéer och koncept på temat “Hållbarhet” och vi hade teambuilding genom matlagning när vi allesammans hjälptes åt att laga en trerätters meny med kryddor och örter som vi hade plockat under en rundvandring i den pittoreska byn Gudhjelm.

Självklart fanns det tid att utforska ön och dess varierande utbud av upplevelser. Medan några sökte sig till lugnet vid de långa stränderna var det ett gäng som upptäckte ön till fots, cykel eller Mountainbike och andra valde att klättra längs Bornholms klippväggar. Det fanns kort sagt något för alla!

Och tiden, som vi vet, flyger iväg när man har roligt för plötsligt var det dags att ta båten tillbaka men det var med många nya bekantskaper och fina minnen vi återvände till kontoren på måndag.