Julhälsning

God jul och gott nytt år från Tactel

Ytterligare ett år går mot sitt slut och på kontoren börjar de flesta av oss bli så smått redo för den stundande julledigheten. Visst känns det som att året har susat förbi i raketfart? Som att det var igår vi blickade tillbaka på år 2022… Men å andra sidan går ju tiden som bekant fort när man har roligt och roligt har vi haft även det här året!

Vi har haft den stora äran att få arbeta med både trogna och nya kunder, vi hälsar alla nya välkomna in i värmen. Vi har fått se Tactelfamiljen växa när vi har fått välkomna fler stjärnor till våra kontor och vi har fått knyta nya bekantskaper som vi hoppas få lära känna närmare framöver. Sist, men absolut inte minst, har vi fått njuta av skojiga events tillsammans med både Tactelare och fina gäster.

 

Apropå events så blev årets sista event en riktig dundersuccé när vi samlade Tactelfamiljen för en gemensam julfest på restaurang BISe i Malmö. Här blev vi bjudna på en avslappnad, familjär och varm känsla – för att inte tala om magiskt god mat och dryck. Från början till slut var kvällen och festen var verkligen på topp, vilket är annat än vad man kan säga om vår stackars systemkamera. Det var inte många rätt på kamerans inställningar – och hur vi än vände och vred på alla knappar blev många av bilderna korniga och oskarpa… Men vad spelar det för roll när människorna som befinner sig framför kameran är 100 % rätt. I allt det suddiga strålar värmen, glädjen och den underbara stämningen som vi skapade tillsammans under vår julfest.

 

Avslutningsvis vill vi tacka alla våra kära vänner för ett händelserikt och härligt 2023, vi ser fram emot att hänga igen år 2024! God ju och gott nytt år från oss alla på Tactel!