Varieté i gott sällskap

När vi hade vår senaste Varieté förvandlades Malmökontoret till en enda stor scen. Varieté är Tactels egen mingelkväll – ett tillfälle då kontoren samlas för att lära känna såväl varandra som varandras projekt. Anställda deltog antingen på plats eller genom videokonferens.

Kvällens stationsvärdar var AIX, Maps och våra exjobbare som allesammans klev in i rampljuset med stort engagemang för att dela med sig av sina projekt, erfarenheter, utmaningar och svara på besökarnas frågor. Hos AIX fick vi se deras fantastiska körbara demo som teamet arbetat stenhårt med att ta fram till en stor mässa. Hos Maps fick vi en inblick i var detta spännande projekt befinner sig och hur man nu tar nästa steg mot lansering på flygplan. Avslutningsvis, hos exjobbarna, fick vi höra mer om deras framfart inom smart personalization med hjälp av machine learning, samt hur man kan arbeta med kundnöjdhet inom hospitality. Kul!

Våra HR-tjejer Gabriella, Louise och Ronja smög dessutom in en överraskningsstation med fokus på samarbete och team-building. Besökarna fick bland annat sätta minnet på prov i en minneslek och ta sig an ett quiz på temat Tactel-kunskap.

Bland färgglada ballonger och glittrande girlanger lärde vi oss massor med nya saker om varandra, blev inspirerade – och hade en riktigt trevlig kväll tillsammans.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Tactel och vilka tjänster vi har ute? Läs mer här.