Hej från Torekov!

Tactelfamiljens Konferensresa 2023

Så var det äntligen dags att samla alla kollegor och kontor igen för att umgås under en gemensam konferensresa. I år unnade vi oss att abonnera hela Torekov Spa Hotell i Båstad – en rogivande plats med vackra vyer över åkrar, hav och kohagar.

Det blev tre fullspäckade dagar med kompetensutbyte, teambuildning, kreativitet och gemenskap. Under lördagen ledde Johan, Olof, Gabriella, Louise och Ronja en workshop där vi, efter att ha guidats genom fyra av Tactels pågående projekt, fick idéskapa kring dessa. Detta skedde i smågrupper där deltagarna fick titta närmare på ett projekt som de inte jobbar med i det dagliga arbetet och komma på idéer för nya smarta lösningar – med uppdrag att hitta både “bra” och galna idéer. Grupperna fick sedan arbeta vidare med en idé från respektive kategori och skapa posters kring dessa. Det hela avrundades sedan med en gemensam vernissage där grupperna fick mingla mellan varandras alster. En rolig och givande workshop där många påhittiga idéer kläcktes!


Självklart gavs det tid att utforska Torekov. Medan några kollegor kopplade av med stärkande bastubad och poolhäng var det ett gäng som utforskade närområdet över uppfriskande promenader eller joggingrundor. Andra valde att ha en lugn stund i hotellets mysiga lounge över något gott att dricka. Något som vi alla njöt av under helgen var fantastiskt god mat, smarriga fikor och Afternoon Tea. Vi kan med säkerhet säga att ingen kollega gick och la sig med kurrande mage på nätterna.

I vanlig ordning flyger tiden iväg när man har roligt och plötsligt var det dags att ta bussen tillbaka, och det var med många kära minnen vi återvände till kontoren på måndag.

Tack för en härlig konferensresa Tactelfamiljen! Highfive på er!