Till dig som jobbar på Tactel

År 2020 börjar gå mot sitt slut och vi kan säkert enas i att det har varit ett år utöver det vanliga med en pågående pandemi som vänt upp och ner på vår vardag. Det har varit, och är fortsatt en tuff prövning för oss alla runt om i världen och det är inte konstigt att vi vill snabbspola oss fram till mer normala tider. Men när nu 2021 står för dörren vill vi på Tactel ta tillfället i akt att stanna upp en stund, blicka tillbaka och reflektera över året som har gått och lyfta fram vad som vi tycker har kännetecknat och gjort 2020 till ett minnesvärt år: Du.

Ända sedan vi började jobba hemifrån i mitten av mars har fokuset och uthålligheten från er varit på topp. Ni har anpassat er efter de nya förutsättningarna, ni håller energin uppe och ni fortsätter att leverera av högsta klass. Att vi har duktiga och engagerade kollegor kom inte som en nyhet men att se hur ni växlar upp ytterligare en nivå i en tid då motivationen lätt sviker är beundransvärt, och för detta är vi oerhört stolta och tacksamma. Ingen har just nu svaret på när vi kan börja återgå till en mer normal vardag men en sak är säker: med er vid vår sida kommer vi tillsammans ta oss igenom den här prövningen ännu starkare.

Så till dig som jobbar på Tactel vill vi nu säga Tack – för ditt engagemang, din lojalitet och för att du har valt att jobba hos just oss, du är guld värd. Se nu till att njuta ordentligt av lite välförtjänt julledighet. Gör saker som du tycker om att göra och som fyller dig med energi så ses vi igen år 2021.

Ta hand om dig,
Kärlek från Tactel