Du kan var trygg Mobical och Reach ger dig kontroll över ditt mobila liv

I över 10 år har teleoperatörers kunder världen över förlitat sig på att våra plattformar Mobical och Reach gör livet enklare för mobilanvändare. Även med dagens stora konkurrens kring backup-lösningar så står sig plattformen stark med kundbaser som växer snabbt varje dag, och i dagsläget är uppe på flera miljoner användare.

Keep – demoversion av Mobical-plattformen.

Mobical – backup och återställning utan problem

Mobical är en mobiltjänst för enkel backup, återskapande och migrering av kontakter i mobilen. Tjänster innehåller ett flertal tjänster och ger de flesta mobilmodeller lättanvända applikationer.

Plattformen omfattas även av en webbplats där man snabbt kan administrera sina kontakter, hantera dubletter automatiskt och skapa kontaktlistor.

Mobical säljs idag som en skräddarsydd lösning för framför allt telekomoperatörer som en extratjänst för kunder i Europa, Asien och Afrika.

Prova tjänsten gratis på www.keepcontacts.com.

Reach publik demo

Reach – Mobil fjärrkontroll

Reach är en applikation som gör livet enklare för användare av Android-telefoner. Appen Reach kopplar ihop din telefon med datorn och ger en livekoppling mellan dem, vilket möjliggör styrning av funktioner kan genomföras från din dator till mobiltelefonen. Du behöver inte ens vara inkopplad på samma nätverk för att det ska fungera.

Prova tjänsten gratis här.

Vill du veta mer detaljer ladda ner dokumentation via formuläret till höger.