Banken i fickan En komplett svit av moderna mobilapplikationer för Swedbank

Med över 4.1 miljoner kunder i Sverige så är Swedbank den bank med flest kunder i Sverige, och en av de största bankerna i Norden. Vi utvecklar Swedbanks mobila bankappar för både privat- och företagsanvändare, native för iOS och Android, på både mobiltelefoner och tablets.

Bankapparna finns i flera olika versioner Privat, Ung och Företag med olika funktionalitet.

Privatappen

Privatappen innehåller funktionalitet för att hantera privatekonomin, avancerad utgiftskontroll, aktie- och fondhandel, notifieringshantering, låneansökan samt mycket annat. Läs mer på Swedbank.se

Ung

Swedbanks app för unga hjälper ditt barn att ha koll på och ta ansvar för sina pengar. I appen för ungdomar kan ditt barn ”skaka fram” saldot, räkna på sina småutgifter och ladda sitt kontantkort. I appen visas konton och sparande som barnet själv kan använda för att sätta in och ta ut pengar ifrån. Med banken i mobilen är det lätt att ha koll!

Företag

Swedbanks företagsapp ger företagare mer mobila möjligheter att hantera sitt företag. Man får kontroll över likviditeten, betalningar, transaktioner och kan handla med aktier. Det finns även möjlighet att få information om andra företag och hantera notifikationer för specifika händelser.