Now flying En personlig upplevelse ombord på Singapore Airlines

Singapore Airlines är kända för att erbjuda personlig service i världsklass. Vår uppgift var att ta deras service till nästa nivå genom att kombinera vår kunskap om resenären och moderna digitala tjänster med Panasonics branschledande IFE-system. Resultatet, som har döpts till myKrisWorld, innebär ett paradigmskifte inom underhållningssystem för flygindustrin och ger resenären en unik personlig upplevelse.

myKrisWorld IFE

Direkt från start erbjuds ett antal personliga rekommendationer.

En verkligt personlig upplevelse

Med myKrisWorld får passagerarna en ny typ av interaktiv IFE som är lättanvänd och dynamiskt anpassad efter passageraren. Det skapar en personlig upplevelse som gör rekommendationer baserat på passagerarens preferenser och visningshistorik, samt erbjuder möjligheter att skapa bokmärken och återuppta innehåll på kommande flygningar.

myKrisWorld IFE

Designad för både touch och handkontroller.

En sömnlös upplevelse

Under utvecklingen av myKrisWorld har Tactel haft nytta av sin erfarenhet från att skapa moderna digitala tjänster där den personliga upplevelsen är i fokus. Detta för att skapa en användarupplevelse som  fungerar i olika miljöer, över flertal enheter och konsistent genom Singapore Airlines samtliga digitala kanaler.