Now flying A Personal Experience Onboard Singapore Airlines

Singapore Airlines är kända för att erbjuda personlig service i världsklass. Vår uppgift var att ta deras service till nästa nivå genom att kombinera vår kunskap om resenären och moderna digitala tjänster med Panasonics branschledande IFE-system. Resultatet som har döpts till myKrisWorld innebär ett paradigmskifte inom underhållningssystem för flygindustrin och ger resenären en unik personlig upplevelse.

myKrisWorld IFE

Direkt från start, startsidan erbjuder ett antal personliga rekommendationer

En verklig personlig upplevelse

Med myKrisWorld upplever passagerarna en ny typ av interaktiv IFE som är lättanvänd och dynamiskt anpassad efter passageraren. Det skapar en personlig upplevelse som gör rekommendationer baserat på passagerarens preferenser och visningshistorik. Det erbjuder möjligheter att skapa bokmärken och återuppta innehåll på efterföljande flygningar

myKrisWorld IFE

Designad för både touch och handkontroller.

En sömlös upplevelse

Under utvecklingen av myKrisWorld har Tactel haft nytta av sin erfarenhet från att skapa moderna digitala tjänster där den personliga upplevelsen är i fokus. Detta för att skapa en användarupplevelse som sömlöst fungerar i olika miljöer, över flertal enheter och konsistent genom Singapore Airlines samtliga digitala kanaler.